Llegums ecològics

De la terra al plat. Els llegums ecològics d’Inderach

Llegums BIO, llegums ecològics

Els nostres llegums estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica de la Generalitat de Catalunya com a llegums en agricultura ecològica. Tot i que la nostra màxima prioritat és seguir elaborant un producte amb una elaboració tradicional, no oblidem mai l’evolució, per això hem incorporat a la nostra cartera de productes llegums ecològics. Per cuidar la terra i el medi ambient… en definitiva, per cuidar-nos tots!

Cigró ecològic blanc andalús

Cigró provinent d’Andalusia, de pell molt fina, arrodonit i de color crema.

Mongeta ecològica Mixigan

Es caracteritza pel seu color blanc, de forma rodona i és de les més petites del mercat. És molt saborosa, amb molta proteïna i poca fibra. De gust suau i textura cremosa.

Llentia ecològica pardina

Llentia de mida reduida, de pell fosca i suau al paladar. És una varietat de llentia coneguda també com a llentia franciscana, que es diferencia de les altres pel color marró de la pell.


“Llegums que han estat cultivats respectant el medi ambient, el que significa que no s’utilitzen ni pesticides ni adobs químics (fungicides, insecticides o herbicides). Només s’utilitzen adobs orgànics i minerals naturals i es limita la fertilització de nitrogen a 170 kgN/ha i any.

Gràcies a aquest cultiu s’obtenen aliments que no han estat tractats i creixen de forma natural, conservant tots els nutrients essencials. Productes altament beneficiosos per a la nostra salut i, alhora, que cuiden el medi ambient.”

Consell Català de la Producció Agrària Ecològica