Som Inderach

Inderach es va fundar el 1992 seguint una llarga tradició familiar en la cocció del llegum, de més de 100 anys.

L’empresa es va crear per satisfer un segment de mercat a partir d’un producte nou. Llegum cuit de forma natural, escorregut i termoenvasat per oferir nombroses avantatges als clients davant d’altres formes de conservació del llegum envasat.

El 1994, el Sr. Francesc Torres compra el 60% de les accions d’Inderach SL per encarregar-se de la gestió comercial i administrativa de l’empresa.

El 1995 s’adquireix una màquina per innovar en la presentació i durabilitat del producte, que allargaria la vida útil dels llegums fins als 3 mesos gràcies a l’envasat en atmosfera modificada.

Per necessitats del mercat, l’any 2000 Inderach llança una nova línia de productes de llegum congelat, que complementa la seva activitat principal i li permet arribar a un àmbit de públic major.

Al 2012, Inderach és 100% propietat de la següent generació dels germans Torres; sent Mireia Torres qui lidera la direcció de la companyia.

Actualment compta amb un equip reduït de treballadors que, amb l’ajuda de la tecnologia, poden oferir un producte competitiu i d’alta qualitat sense renunciar a una elaboració tradicional, com feien les nostres àvies.

L’entrada a clients que necessitaven un gran volum de llegum, fa desplegar la línia de llegum congelat el qual és sense aditius, sense una generació de residus plàstics i facilitant la feina dels cuiners en dedicar les seves hores en coccions de valor afegit i no les del llegum.

Al 2020, Inderach pren un nou rumb empresarial adaptant-se a les noves necessitats del mercat i a les tendències del sector, i certifica tres productes (llenties, mongetes i cigrons) en format refrigerat i congelat com a producte ecològic. Una nova línia de mercat més sostenible amb el món i responsable amb el medi i la terra.

Els nostres llegums ecològics de cigró, llentia i mongeta estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària com a producte ecològic.

El nostre procés de producció, emmagatzematge, distribució i envasat de llegums i arròs refrigerat i congelat en safates i bosses de plàstic termosellades està certificat per la ISO 22000.

Tots els nostres llegums estan certificats per V-LABEL com a llegums aptes per a vegetarians i vegans. Un segell de qualitat reconegut internacionalment i que promou la transparència i claredat per aquest col·lectiu.