Dia internacional dels llegums

En el # DíaMundialdelsLlegums volem fer-los el nostre especial homenatge. Són la nostra passió i la nostra matèria prima que ens mou dia a dia per oferir-les cuites en menjadors col·lectius, restaurants, càterings, supermercats, etc. També ecològiques!

2016 va ser proclamat per primera vegada Any Internacional de les Llegums per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Aquest any té com a lema #amalaslegumbres per una dieta i un planeta sans.

La finalitat d’aquestes campanya és conscienciar la societat de la necessitat d’incrementar el consum d’aliments proteics d’origen vegetal que durant les últimes dècades s’ha vist reduït a nivells molt baixos. L’organisme internacional recomana menjar llegums entre dos i quatre vegades per setmana per arribar als 10,5 quilos anuals per persona.

Clica per a més informació del Dia Internacional

Deja una respuesta