Categories
Novetats

Vols viure més temps?

Tira la carn vermella dels teus àpats i substitueix-ho per llegums i fruits secs.

👩‍🎓Segons els investigadors de l’Escola de Salut Pública Harvard TH Chan dels Estats Units, en un estudi de més de 37.000 nord-americans amb una edat mitjana de 50 anys, demostra que els que menjaven més proteïnes vegetals tenien un 27% menys de probabilitats de morir per qualsevol causa.

L’equip va trobar que substituir un 5️⃣% de les calories diàries del total de les proteïnes animals amb un nombre equivalent de proteïnes vegetals es veia directament relacionat amb una disminució de gairebé el 50% del risc de morir per qualsevol causa.

Tanmateix, la substitució del 2️⃣% de les calories diàries de proteïnes de carn processades per un nombre equivalent de proteïnes vegetals es va associar amb un 32% menys de risc de mort. ⚰️

“Les proteïnes vegetals saludables com les nous, els llegums i els cereals integrals contenen proteïnes, però també altres nutrients beneficiosos com greixos saludables, vitamines antioxidants, minerals, etc… que s’han associat amb un menor risc de patir malalties cròniques com la diabetis, malalties cardiovasculars i alguns càncers” afirma Zhieli Shan, investigadora de la Universitat de Harvard.

Deixa un comentari