Catàlegs

Gran varietat de llegums de tot tipus, per qualsevol moment de consum. Per sorprendre, per cuidar l’entorn, per un dia de desconnexió… sigui quan sigui, sempre llegums CUITS!

Llegums cuits PREMIUM | Llegums cuits ECOLÒGICS | Llegums cuits COMBO | Llegums cuits TRADICIONALS

Gran varietat de llegums cuits en bossa a granel o en envàs refrigerat. Llegums sense additius, fàcils d’ús, llest per menjar i vegans!

Varietat de plats elaborats a base de llegums llestos per menjar. Format congelat amb bosses d’1kg.

Regalem temps en forma de llegum. Plats elaborats a base de llegums a punt per menjar. Producte ja cuit. Envasat en bosses termosellades. Varietats: Empedrat de mongetes; Amanida d’arròs i llenties amb verdures; Quinoa tricolor amb verdures; Base poké con cigrons i quinoa tricolor.
El sector de la restauració (restaurants, càterings i hotels) moltes vegades necessiten optimitzar el seu temps en aquells processos culinaris importants i que aportin valor afegit al negoci. La cocció de llegums es moltes vegades un procés que comporta temps que nosaltres podem ajudar-vos a estalviar perquè el pugueu dedicar a altres tasques a la cuina.
Vols donar als teus clients solucions saludables per la seva dieta? Inclou en la teva gamma de productes frescos una secció de llegums cuites Inderach. Sempre una bona solució per optimitzar temps als teus llegums i oferir-lis llegums de primera qualitat.
La dieta dels nens/es al migdia a les escoles és important que sigui nutricionalment equilibrada i que es nodreixi d’aliment de primera qualitat. Consulta els nostres packs a granel de llegums cuites per incorporar en qualsevol plat principal o per acompanyar.
Les residències de gent gran, els centres de menors, els espais col·lectius on es reparteixen aliments per persones vulnerables… sigui on sigui, els llegums cuits Inderach son una bona solució per estalviar temps i, alhora, oferir llegums cuites de primera qualitat.
On trobar llegums ja cuits? Als teus comerços de proximitat com carnisseries, fruiteries, cansaladeries… en tots ells troba llegums cuites Inderach a la secció de refrigerats.
Els nostres llegums estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica de la Generalitat de Catalunya com a llegums en agricultura ecològica. Tot i que la nostra màxima prioritat és seguir elaborant un producte amb una elaboració tradicional, no oblidem mai l’evolució, per això hem incorporat a la nostra cartera de productes llegums ecològics.