Mongetes

Cuixetes de pollastre amb mongetes i orellanes / Muslos de pollo con judías y orejonesEl pollastre amb dàtils i pinyons és un plat de tradicional català que no falta a cap casa durant les festes. Amb la variació d'ingredients de cada casa, uns amb vi ranci, altres amb vermut o anís, amb canyella o sense, cada dinar d'un dia de festa té lloc per al pollastre rostit amb orellanes i pinyons. La cocció a foc lent fa que la carn vagi desprenent tots els seus sucs i acabi sent melosa. A més amb la dolçor de les orellanes i els pinyons i la reducció del licor elegit en cada cas, el plat acaba tenint aquell regust deliciós de les menges festives. El pollo con dátiles y piñones es un plato de tradicional catalán que no falta en ninguna casa durante las fiestas. Con la variación de ingredientes de cada casa, unos con vino rancio, otros con vermut o anís, con canela o sin, cada comida de un día de fiesta debe haber uno con el pollo asado con orejones y piñones. La cocción a fuego lento hace que la carne vaya desprendiendo todos sus jugos y acabe siendo melosa. Además con la dulzura de los orejones y los piñones y la reducción del licor elegido en cada caso, el plato acaba teniendo ese sabor delicioso de los manjares festivos.
Crema recuperadora de remolatxa, mongetes, gingebre i xips de cocoUna crema tonificant ideal per després de fer exercici o per picar entre hores; de textura amorosa, dolça, terrosa i picant. En contra de la creença popular, l’aportació calòrica de la mongeta blanca és baixa, gràcies a l’efecte saciant de la fibra que conté i al fet que té poc greix. A més, com que en aquesta recepta combina amb crema de tahina, aporta també proteïna completa.
Crema de llegumsUna crema que combina tres llegums (mongetes, llenties i cigrons) acompanyat de formatge cremós. Fàcil i còmode per treure sobres!
Mongetes amb cloïsses / Judías con pechinasEl pica pica tradicional de sempre, el que mai falla, el que sempre et fa quedar bé. La combinació de mongetes amb cloïsses... de primer, de segons... a tot moment sempre és fantàstic! El pica pica tradicional de siempre, el que nunca falla, lo que siempre te hace quedar bien. La combinación de judías con almejas ... de primero, de segundo ... en todo momento siempre es excelente!