Quinoa

Brownies de xocolata i quinoa / Brownies de chocolate y quinoaUn postre saludable... amb quinoa i cacao, amb anous... un brownie de tota la vida però amb quinoa! Tasta'l, que no te'n penediràs. Un postre saludable... con quinoa y cacao, con nueces... ¡un brownie de toda la vida pero con quinoa! Pruébalo, que no te arrepentirás.
Pa de quinoa i cúrcuma / Pan de quinoa y cúrcumaPa de motlle fet a base de quinoa, sense farina! Una idea genial per a treballar noves textures i menjar pa de forma saludable. Ens encanta quan el combinem després amb aliments salats com el pernil o la sobrassada, un cop hem tallat el pa a rodanxes i l'hem torrat. Tendre, cruixent i amb tocs agres de la quinoa. Pan de molde hecho a base de quinoa, sin harina! Una idea genial para trabajar nuevas texturas y comer pan de forma saludable. Nos encanta cuando lo combinamos después con alimentos salados como el jamón o la sobrasada, una vez hemos cortado el pan en rodajas y la hemos tostado. Tierno, crujiente y con toques agrios de la quinoa.
Pastís de quinoa i pastanaga amb crema de formatge / Pastel de quinoa y zanahoria con crema de quesoHeu provat un pastís de pastanaga sense farina? És possible gràcies a l'elegant textura de la quinoa. Amb ella aconseguim una textura espumosa, agradable al paladar i apte per a vegans. Una recepta que s'ha de treballar amb delicadesa però que ens dóna un toc dolç i salat fabulós. Tasta-la! ¿Has probado un pastel de zanahoria sin harina? Es posible gracias a la elegante textura de la quinoa. Con ella conseguimos una textura espumosa, agradable al paladar y apta para veganos. Una receta que se debe trabajar con delicadeza pero que nos da un toque dulce y salado fabuloso. Prueba-la!