Llenties

Pa de llenties / Pan de lentejasTens ganes de provar un pa diferent? Vols reduir la quantitat d'hidrats? Prova aquest pa de llenties... boníssim! ¿Tienes ganas de probar un pan diferente? ¿Quiéres reducir la cantidad de hidratos? Prueba el pan de lentejas... buenísimo!
Palomites de llentia vermellaDins el repte de @losmartesvegan va sortir aquesta recepte que ens va enamorar. Palomites mirant una peli... aquesta vegada fetes amb llentia vermella. Delicioses per picar amb alguna salsa barbacoa, mostassa, maionesa o, simplement, kètxup!
Caldereta de llenties beluga amb marisc / Caldereta de lentejas beluga con mariscoAmb la recepta d'avui no farem cap favor a la dita "Llenties; si les vols les menges, i si no, les deixes ", perquè us garanteixo que cuinades d'aquesta manera, serà impossible que ningú es resisteixi a no menjar-les. Una combinació de plat de molts colors i textures que ens porta al mar però amb un fons de muntanya. Con la receta de hoy no haremos ningún favor al refrán "Lentejas; si las quieres, las comes; sinó, las dejas", porque os garantizo que cocinadas de esta manera, será imposible que nadie se resista a no comérselas. Una combinación de plato con muchos colores y texturas, que nos transporta al mar pero tambíen con un fondo de montaña.
Caldereta de llenties amb farcell de foie / Caldereta de lentejas con manta de foieCombinem les llenties amb el toc salat de la cansalada (amb petites dosis) i els farcells de foie que coronen la recepta. Per menjar-ne amb petites dosis però que per aperitius o per acompanyar un tall de carn pot ser una bona opció per aquestes festes de Nadal. Combinamos las lentejas con el toque salado del tocino (con pequeñas dosis) y las virutas de foie que coronan la receta. Para comer con pequeñas dosis pero que para aperitivos o para acompañar un corte de carne puede ser una buena opción para estas fiestas de Navidad.
Paté de llenties i castanyes / Paté de lentejas y castañasLes castanyes son només per la tardor? Les podem treballar encara per aquests dies de Nadal i son ideals per combinar amb les llenties. Una proposta atrevida de sabor però que mentre esperem que s'acabi de coure els canelons (per exemple!) podem aprofitar per treure uns aperitius saludables i ben diferents. Aquests combinats amb llenties i castanyes sota una base d'unes torradetes de pa. ¿Las castañas son sólo para el otoño? Las podemos trabajar tamibén durante estos días de Navidad y son ideales para combinar con las lentejas. Una propuesta atrevida de sabor pero que mientras esperamos que se acaben de cocer los canelones (por ejemplo!) Podemos aprovechar para sacar unos aperitivos saludables y bien diferentes. Estos combinados con lentejas y castañas bajo una base de tostaditas de pan.
Crema de llegumsUna crema que combina tres llegums (mongetes, llenties i cigrons) acompanyat de formatge cremós. Fàcil i còmode per treure sobres!
Hummus de llenties / Hummus de lentejasUna manera molt diferent de menjar les llenties i que defuig del tradicional hummus que fem sempre! Una manera muy diferente de comer lentejas y que se aleja del tradicional hummus que hacemos siempre!