Cigrons

Arròs amb cigrons i carfoxesUna recepta vegana per fer en menys de 25 minuts. Amb carxofes de temporada i amb un toc de cigrons que sempre donen un gust saludable! Una recepta original de @fromlosttotheveggie
Espumós de cigrons amb llagostins / Espumoso de garbanzos con langostinosSobren uns quants cigrons a la nevera i no saps què fer amb ells. Un espumós de cigrons amb un toc de marisc al damunt. Una manera de servir un primer plat fàcil i saludable. Sobran unos cuantos garbanzos en la nevera y no sabes qué hacer con ellos? Un espumoso de garbanzos con un toque de marisco por encima. Una manera de servir un primer plato fácil y saludable.
Croquetes de cigrons / Croquetas de garbanzosFàcils i còmodes, sense necessitat de grans ingredients. Croquetes per picar, per complementar, per simplement assaborir. Fáciles y comodas, sin necesidad de grandes ingredientes. Croquetas para picar, para complementar, para simplemente saborear.
Rap amb cigrons / Rape con garbanzosEl peix combinat amb llegums. Una recepta per guarnir bé la taula en un dia especial i alimentar als comensals amb un plat exquisit! Combinem el peix amb els cigrons i, a més, li afegim uns quants bolets, que en el nostre cas hem fet servir la varietat shitake. El pescado combinado con legumbres. Una receta para adornar bien la mesa en un día especial y alimentar a los comensales con un plato exquisito! Combinamos el pescado con los garbanzos y, además, le añadimos unas cuantas setas, que en nuestro caso hemos utilizado la variedad shitake.
Bunyols de cigrons / Bueñuelos de garbanzosDolços i cruixents... amb un punt cru al seu interior que ens recorda a la crema pastelera de tota la vida, però amb el seu sabor a cigrons. Son fàcils de cuinar i sempre un bon aliat per compartir amb els turrons o els polvorons. Dulces y crujientes ... con un punto crudo en su interior que nos recuerda a la crema pastelera de toda la vida, pero con su sabor a garbanzos. Son fáciles de cocinar y siempre un buen aliado para compartir con los turrones o los polvorones.
Crema de llegumsUna crema que combina tres llegums (mongetes, llenties i cigrons) acompanyat de formatge cremós. Fàcil i còmode per treure sobres!