Recetas

Brownies de xocolata i quinoa / Brownies de chocolate y quinoaUn postre saludable... amb quinoa i cacao, amb anous... un brownie de tota la vida però amb quinoa! Tasta'l, que no te'n penediràs. Un postre saludable... con quinoa y cacao, con nueces... ¡un brownie de toda la vida pero con quinoa! Pruébalo, que no te arrepentirás.
Pa de llenties / Pan de lentejasTens ganes de provar un pa diferent? Vols reduir la quantitat d'hidrats? Prova aquest pa de llenties... boníssim! ¿Tienes ganas de probar un pan diferente? ¿Quiéres reducir la cantidad de hidratos? Prueba el pan de lentejas... buenísimo!
Arròs amb cigrons i carfoxesUna recepta vegana per fer en menys de 25 minuts. Amb carxofes de temporada i amb un toc de cigrons que sempre donen un gust saludable! Una recepta original de @fromlosttotheveggie
Palomites de llentia vermellaDins el repte de @losmartesvegan va sortir aquesta recepte que ens va enamorar. Palomites mirant una peli... aquesta vegada fetes amb llentia vermella. Delicioses per picar amb alguna salsa barbacoa, mostassa, maionesa o, simplement, kètxup!
Espumós de cigrons amb llagostins / Espumoso de garbanzos con langostinosSobren uns quants cigrons a la nevera i no saps què fer amb ells. Un espumós de cigrons amb un toc de marisc al damunt. Una manera de servir un primer plat fàcil i saludable. Sobran unos cuantos garbanzos en la nevera y no sabes qué hacer con ellos? Un espumoso de garbanzos con un toque de marisco por encima. Una manera de servir un primer plato fácil y saludable.
Croquetes de cigrons / Croquetas de garbanzosFàcils i còmodes, sense necessitat de grans ingredients. Croquetes per picar, per complementar, per simplement assaborir. Fáciles y comodas, sin necesidad de grandes ingredientes. Croquetas para picar, para complementar, para simplemente saborear.
Caldereta de llenties beluga amb marisc / Caldereta de lentejas beluga con mariscoAmb la recepta d'avui no farem cap favor a la dita "Llenties; si les vols les menges, i si no, les deixes ", perquè us garanteixo que cuinades d'aquesta manera, serà impossible que ningú es resisteixi a no menjar-les. Una combinació de plat de molts colors i textures que ens porta al mar però amb un fons de muntanya. Con la receta de hoy no haremos ningún favor al refrán "Lentejas; si las quieres, las comes; sinó, las dejas", porque os garantizo que cocinadas de esta manera, será imposible que nadie se resista a no comérselas. Una combinación de plato con muchos colores y texturas, que nos transporta al mar pero tambíen con un fondo de montaña.
Caldereta de llenties amb farcell de foie / Caldereta de lentejas con manta de foieCombinem les llenties amb el toc salat de la cansalada (amb petites dosis) i els farcells de foie que coronen la recepta. Per menjar-ne amb petites dosis però que per aperitius o per acompanyar un tall de carn pot ser una bona opció per aquestes festes de Nadal. Combinamos las lentejas con el toque salado del tocino (con pequeñas dosis) y las virutas de foie que coronan la receta. Para comer con pequeñas dosis pero que para aperitivos o para acompañar un corte de carne puede ser una buena opción para estas fiestas de Navidad.