Opciones de impresión:

Mongetes amb cloïsses / Judías con pechinas

Productos4 Personas

El pica pica tradicional de sempre, el que mai falla, el que sempre et fa quedar bé. La combinació de mongetes amb cloïsses... de primer, de segons... a tot moment sempre és fantàstic!

El pica pica tradicional de siempre, el que nunca falla, lo que siempre te hace quedar bien. La combinación de judías con almejas ... de primero, de segundo ... en todo momento siempre es excelente!

 500 grs mongetes cuites d'Inderach / judías cocidas Inderach
 300 grs cloïsses / pechinas
 1 ceba / cebolla
 1 cullerada sopera de tomàquet ratllat / cucharada sopera de tomate rallado
 400 ml brou de peix / caldo de pescado
 1 copa de vi blanc / copa de vino blanco
 2 alls / ajos
 oli d'oliva / aceite de oliva
 sal
 julivert / perejil
1

Tallem la ceba petita i la sofregim a la cassola amb una mica d’oli, quan ja esta quasi cuita afegim l’all picat ben petit i després el tomàquet ratllat i el vi blanc. / Cortamos la cebolla pequeña y la sofreímos en la cazuela con un poco de aceite, cuando ya está casi cocida añadimos el ajo picado muy pequeño y luego el tomate rallado y el vino blanco.

2

Al cap d’uns minuts ja podem posar les mongetes, el caldo de peix, la picada i a continuació afegir-hi les cloïsses ben rentades després d’haver-les tingut en aigua i sal una horeta. / Al cabo de unos minutos ya podemos poner las alubias, el caldo de pescado, la picada y luego añadir las almejas bien lavadas después de haberlas tenido en agua y sal una hora.

3

Esperem uns minuts que s’obrin i ja són a punt per menjar. Ho servirem ben calent. / Esperamos unos minutos que se abran y ya están listas para comer. Lo serviremos bien caliente.

Información nutricional

Tamaño de la ración 125 g

Raciones 0